AVSLUTAD — Tävling V.I.P: Release – Live and Unsigned FINAL!

 

 

Tävlingen är nu avslutad, och vinnarna är meddelade via Facebook!

 

Nu har vi äntligen kommit fram till finaldax för tävlingen "Released – Live and Unsigned". Dom fyra finalbanden är korade, som just nu vässar på sina 15 minuter i strålkastarens glans och publikens exploderande vrål.

Massdistraction – Vinnarna av delfinal 1 i Lund
Summoned Tide – Vinnarna av delfinal 2 i Stockholm
Reenact – Vinnarna av delfinal 3 i Göteborg
Saint Deamon – Juryns val av "Wild Card"

Var med och se vilket band som koras till 2011 års vinnare i tävlingen
"Released – Live and Unsigned"! 
Det här ett event som du absolut inte vill missa.

Finalen går av stapeln lördagen den 17/12-2011, i anrika Göta Källare:s lokaler på Södermalm. Du kommer bjudas på Dryck, Mat, Akustisk spelning, Mingel med banden och goda vänners lag, och allt det här har du som VIP gäst tillgång exklusivt till innan övriga gäster kommer till Göta Källare.

Förutom de fyra tävlande banden, kommer vi alla få se och träffa Seventribe, vinnarna av "Released – Live and Unsigned 2010". Dom kommer ge oss alla en show att minnas långt in i mannaminnet. 8 vilda och galna hjältar uppe på scenen som absolut inte kommer lämna någon oberörd. Att se Seventribe är att delta i ett galet orkanprojekt!

 

Raised Fist, det Luleåbaserade Metalcore bandet, kommer avsluta kvällens musikaliska framträdande. Bandet som gjort stora framsteg både på hemmaplan och utomlands. Direkt efter att vinnaren i tävlingen annonserats ut, kommer bandet genomföra en hård, tuff och explosiv tillställning.

 

Det här kommer bli en sjukt bra kväll som pågår långt in på småtimmarna, självklart att du ska vara med oss i årets Rocktävling och parta loss med 800 andra likasinnade den 17:e December.

Utöver allt det här, kommer Special Guest komma till Göta Källare för att spela akustiskt under VIP minglet, samt "Dj" Dregen kommer ansvara för att spela sköna Rocklåtar mellan alla Livespelninger.

Två vinnare av VIP biljetter kommer utses, varje VIP biljett ger dig och en vän entré till eventet.

Förutom biljetter och VIP mingel, kommer du få en signerad T-Shirt av antingen Seventribe eller Raised Fist!

Allt DU behöver göra, är att gilla Rockbladet på Facebook, skriva nedan i kommenarsfältet en skön motivering varför du ska vinna biljetten till dig och en vän.

Och sa vi att vinsten är VIP biljett, Mingel, Dryck, Mat & signerad T-Shirt!
(Observera att Eventet har en åldersgräns på 20 år!)

Sista anmälningsdag för deltagande av VIP biljett är söndagen den 11 december. Vinnarna meddelas på måndagen den 12 december!

Released – Live and Unsigned, presenteras av 

  • Jägermeister
  • Crank It Up
  • Sweden Rock!

Relaterade artiklar