TÄVLING: Degradead Live DVD

DU DÄR!

Vill du vara en vinnare av Degradead:s Live DVD?

no images were found


Om svaret är ja, fortsätt läsa, längre ner i artikeln kommer tävlingen!

Degradead gjorde ett starkt akustiskt framträdande på Copperfield, fredagen den 27 Januari 2012. Jag fick då nöjjet att träffa grabbarna i bandet, och vi hade ett avslappnat samtal efter spelningen.

Spelningen då, det var en Unpluggedspelning, och ni som tidigare lyssnat på Degradead kanske precis som jag har lite svårt att få deras stil att gå ihop med Unplugged. Men jösses, jag kunde verkligen inte ha mer fel, det var en otroligt bra spelning, och gav en helt ny nyans till deras musik. Även om jag gillar deras studioplattor, och "vanliga" sound med tunga gitarrer, och stark scream/growl sång.

Hela tillställningen var en underbar känsla av "gammal rökig bar, men rungande Rock'n'Roll", vilket säkerligen gav mersmak till bandet Degradead på många som var på plats utan att veta något särskilt om bandet innan.

Jag vet personligen att jag ser fram emot att se grabbarna ösa på i sin mer "normala" stil härnäst, och att dessutom få ett ytterligare tillfälle med att hänga med grabbarna i baren för att snacka lite skit om nutid och framtid. Vid det här tillfället lämnade vi i princip allt sådant vid sidan, och pratade mer om Unpluggedspelningen som sådant. De har gigat ackustiskt vid något tillfälle tidigare, och tycker enligt egna ord att det är givande och riktigt skoj, då de kommer riktigt nära publiken.

Utöver allt som jag redan nämnt, så är det riktigt skoj att varit med på Copperfield under en spelning med så pass mycket publik som det var den fredagen.

Tack för en grym fredag grabbar, och ser fram emot nästa tillfälle.

Betyg på spelningen: 8 av 10 ölsejdlar

Tillbaka till tävlingen.

1. Gilla Rockbladet på Facebook (det gör du enkelt via sidan här)
2. Gilla artikeln, och skriv en kort kommentar till varför just du ska vinna DVD:n
3. Gilla även Degradead på Facebook, och visa din support till dom.

Det var väl enkelt, tävlingen pågår till den 25/2-2012

Relaterade artiklar