Honningbarna spelar på Debaser Malmö

I morgon lördag den 3/3-2012 kommer Honningbarna till Malmö och Debaser för att genomföra sin energistarka liveshow.

Annons 

 

Det är nu drygt ett år efter att Honningbarna gjorde sitt först publika framträdande, samt vann NRK's årliga musiktävling för bästa nykomling. Honningbarna har haft en mycket större succé än vad någon kunnat förutse under 2011, då de varit med och spelat på drygt 20 olika festivaler i Norge och Danmark, samt den legendariska showcasefestivalen by:Larm 2011.

Tragisk olycka drabbade bandet nyligen, då deras trummis hastigt gick bort i en bilolycka. Bandet isolerade sig i samband med olyckan för att bearbeta sorgen och tankarna, de är dock tillbaka nu för att sprida vidare deras smittsamma show och musik.

På lördag entrar bandet Debasers scen i Malmö. Vill du se en show utöver det vanliga och befinner dig i Malmö med omnejd, så ska du absolut bege dig till Debaser för att få vara med om en riktigt grym kväll.

 

Förutom Honningbarna kommer även Atlas Losing Grip & Twopointeight kliva upp på scenen, vilket garanterar för en fantastisk lördagskväll.

Mer information om spelningen hittar du här på Debasers hemsida!

Honningbarna på Facebook

Relaterade artiklar