Seventribe till Metallsvenskan – 2012

Det är mycket som händer på den Svenska festivalsommarens planeringar och annonseringar just som nu, senast i raden så annonseras Seventribe som medverkande till Metallsvenskan – 2012 i Örebro.

Annons 

 

Seventribe, som bäst förklaras genom orden: "Ett totalt organiserat kaos i strukturer av underbar show". Bandet som har haft framgång sen de vann tävlingen 2010 års upplaga av "Released – Live and Unsigned". Via tävlingen fick bandet sponsorskap genom Jägermeister, inspelade singel med distribution via tidningen "Sweden Rock Magazine", spelning på Sweden Rock 2011, Get Away Rock Festival 2011 samt Sonisphere 2011. Utöver allt detta har Seventribe även mött nya framgångar genom nyvunna fans och vänner.

Seventribe kommer få gott sällskap på Metallsvenskan 2012 med band som:

  • Europe
  • Raised Fist
  • Raubtier
  • Paul Dianno
  • Amaranthe
  • Witchcraft
  • The Kristet Utseende
  • Skitarg
  • mfl

Det är inte första gången som Seventribe spelar på samma scen och tillfälle som Raised Fist, senast var finalen i "Released – Live and Unsigned – 2011", och att det var en liten inbördes tävlan om vem som hade den hårdaste och tajtaste tillställningen var det nog ingen som missade den gången, kommer det möjligen bli en intern uppgörelse den här gången med.

 

Håll koll på Rockbladet.se under de närmaste dagarna, vi kommer med en exklusive intervjuserie med samtliga bandmedlemmar i Seventribe.

Seventribe Hemsida
Seventribe på Facebook

Metallsvenskan i sig då, det är helt klart ett event som du inte ska missa, två goda ting, Fotboll & Hårdrock, på en och samma arena. Kan det överhuvudtaget bli bättre? Den 25/5 – 26/5 är det som gäller, och platsen är Örnsro IP i Örebro.

Metallsvenskan kommer varva med fotboll och Liveframträdanden i Rockens tecken. Läs mer på Metallsvenskan hemsida.

Relaterade artiklar