DAGBOK: AGE OF WOE – skriver turnédagbok på Rockbladet

Samtliga i Göteborgsbandet Age of Woe går bara och väntar på att det ska bli skärtorsdag, för då drar de iväg på deras 10 dagar långa Europaturné igång. Age of Woe är ett band som kombinera stilar som death metal med traditionell punk. Riffen och egentligen hela stommen i musiken bygger på riktigt tung death/black metal, medans melodierna och sången följer punkens mönster. Det som är signifikativt när man ser bandet live är att det skapas enormt stor energi som laddar upp publiken till extas. Så nu är återigen dags för Age Of Woe's nya och gamla fans runt turnéplanen att få utlopp för all denna energi.

Annons 

 


 

Nu kommer du exklusivt att kunna ta del av vad som händer både på scen, turnébussen och backstage via deras turnédagbok här på Rockbladet. Du kan förvänta dig en riktigt kul läsning, både för er som känner bandet och även ni som bara vill få lite provsmakning av ett bands turnéliv. Dagboken kommer publiceras i fem delar. Det är inte hel bestämt vilka dagar som varje inlägg kommer så för säkerhets skulle får du återkomma till Rockbladet.se varje dag för att se om något nytt har hänt.

TURNEPLANEN
5/4 Paramount DIY, Roskilde, Denmark
6/4 Ajz, Neubrandenburg, Germany
7/4 Pilon, Toruń, Poland
8/4 Tektura, Lublin, Poland
9/4 Kawiarnia Naukowa, Krakow, Poland
10/4 Liwi, Leipzig, Germany
11/4 DIY Eckladen, Dresden, Germany
12/4 Gerber 3, Weimar, Germany
13/4 Rote Flora, Hamburg, Germany
14/4 1000Fryd, Aalborg, Denmark

BANDFAKTA:

MEDLEMMAR
Anders Pålsson – Bass
Markus Bolechowski Franklin – Drums
Sonny Stark – Vocals
Martin Brzezinski – Guitar
Gonzo Incognito- Guitar

Hemsida
Facebook
DAGBOK

 

Relaterade artiklar