KONSERTNYHET: Halestorm till Sverige i höst

Hyllade metalbandet Halestorm kommer till Sverige med succéskivan The Strange Case of…. Bandet spelar på Debaser Slussen i Stockholm den 17 oktober. Biljetterna går att köpa från och med den 30 april.

Halestorm vågar väva in pop i sin brutala metalpunk och det är precis det som gör att bandet klättrar på topplistorna världen över. Lzzy Hale, Halestorms absoluta fixstjärna, sjunger som en gudinna och är en av de mest karismatiska kvinnorna i rocken idag. Med monsterriff och euforiska refränger har det byggt ett permanent bo i fansens hjärnor. Deras självbetitlade debut genererade två singlar som placerade sig på singellistans översta position. Högoktaning rock utan pardon var deras agenda och ingen gav vika. På den hyllade uppföljaren The Strange Case of… som kom nu i april har de redan visat deras ambition att växa. Ett dynamiskt mästerverk som fått glödande recensioner i princip överallt.

Med en arbetsmoral som slavar har de svettat sig runt hela världen både en, två och tre gånger och var de än visar sig står fansen i kö. Det kallas dedikation och Halestorm förtjänar varje superlativ som ryms i en artikel. Varje show framförs som om det vore den sista och det kan varje rutinerat Halestorm-fan vittna om. Dags att uppleva detta själv.

Halestorm kommer till Debaser Slussen i Stockholm den 17 oktober. Biljetterna släpps den 30 april.

Biljetter
Biljetterna kostar 180 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Debaser.se.

BANDFAKTA – HALESTORM

Medlemmar
Lzzy Hale – Vocals, Guitar
Arejay – Drums
Josh Storm – Bass, Vocals
Joe Storm – Guitar, Vocals

HEMSIDA
FACEBOOK

KOLLA IN VIDEON TILL LÅTEN "Familiar taste of poison"

Relaterade artiklar