LIVENYHET: Marionette – Live (stream) & NY VIDEO

Belly of the Whale Studios & All Systems Go! Presenterar:
Live Session med MARIONETTE den Maj 2 Kl. 19.00

 

Marionette ifrån Göteborg har nyligen gjort väsen av sig med sitt tredje studioalbum Nerve! Plattan släpptes den 5 december 2011 och har tagits emot väl av både media och publik då Nerve är utmanande, brutal och konfronterande samt visar hur bandet ständigt växer och utvecklas. Sedan släppet har Marionette turnérat flitigt i Europa med band såsom Dead By April samt visat att bandet är hungrigt och villigt att arbeta hårt för sin musik.

Den 2 maj går Marionette in i Belly of the Whale Studios tillsammans med producenten Carlos Sepulveda för att genomföra en livespelning direkt från studion och kommer att besvara frågor live från fans – och allt kommer att streamas live! Marionette genomför ett liveset som sedan paketeras till en exklusiv Live EP som endast säljs under deras kommande Slay the UK Tour.

Belly of the Whale Studios / SESSIONS
Maj 2. 19.00: Marionette (swe)

Länk för livestream

För att skicka in frågor till Marionette kan fans maila till info@allsystemsgo.se eller chatta direkt via sajten för livestreamingen. Missa inte denna livespelning med Marionette!

En ny video för låten Stand in Line skall släppas i dagarna och sedan skall bandet skall ut på vägarna igen under sin Slay the UK Tour med start den 7 maj.

BANDFAKTA – MARIONETTE

Medlemmar
Alexander Andersson (Vocals)
Aron Parmerud (Guitars, Backing Vocals)
Mikael Medin (Bass)
Anton Modig (Guitars)
Linus Johansson (Keyboards)
Jimmie Olausson (Drummer)

HEMSIDA
TWITTER
FACEBOOK

 

Relaterade artiklar