NYHET: Svenska ROCK’n’ROLL Allstars byter namn till JUNKSTARS

Det svenska bandet ROCK'nROLL Allstars byter namn till JUNKSTARS. Det har väl inte undgått någon att det stjärnspeckade bandet "Rock-N-Roll Allstars" med namn som Gene Simmons, Joe Elliot, Gilby Clarke, Mike Inez m.m, kommer genomföra en större road-show runt om i världen. Det här har krockat en del med svenska bandet ROCK'n'ROLL Allstars namn. Banden har dock kommit till en överenskommelse i ärendet.

Annons 

 

 

Bandet som för en månad sen hette "ROCK'n'ROLL Allstars" heter numera då "JUNKSTARS", det är samma band till trots namnbytet. Orsaken är som Max-Diesel förklarar i videon här namnkrock, vilket skulle hindra Junkstars från att verka i exempelvis USA, likväl som det stjärnladdade Gene Simmons bandet "Rock-N-Roll Allstars" skulle ha svårt med att använda sitt namn i Sverige.

 

 

För att fira in nya namnet "JUNKSTARS" kommer bandet tillsammans med Jägermeister ha en namnbytarfest på Harry B James i Stockholm den 4:e Maj 2012.

Och ni som känner till bandet sen tidigare, vet att det kommer vara ett totalt organiserat kaos, så se till att vara på plats för att vara med om en värmande och fantastisk fest tillsammans med "JUNKSTARS". Och framför allt, se till att komma i tid, Rockbladet.se kommer självklart vara med, vi ses väl på plats?

Samma musik – Samma glöd – NYTT NAMN!

JUNKSTARS är bandet som är på riktigt. Med ett sound som känns som en käftsmäll från en Quentin Tarantino film är detta bandet som får en att skrika.

Max Diesel på gitarr och bakom micken, med ”the raw voice of the south – full throttle and empty bottles”, som front man till denna uppsättning av fyra vildar, redo att rocka loss.

Vidare ser vi Staven ”the unpolished sound of vintage guitars and heartfelt scars” på gitarr,

Bronxen ”the deep fuzz of heavy, cooler than a 60´s chevy” på bas och MATTE  ”bringing hard beating rhythm from the concrete jungle of  Stockholm” på trummorna.

En mix av attityd, punk och rocknroll. Detta är inget mindre än nya JUNKSTARS!

JUNKSTARS on Tour 2012:

  • 21 April – STARS – Denmark, Vordingborg
  • 4 Maj – JUNKSTARS name Party at Harry B James with Jägermeister – Stockholm, Sweden
  • 19 Maj – Westbay Heaven And Hell Kickoff – Sweden, Västervik
  • 26 Maj – Markaryd Rockfest with Supercharger – Sweden, Markaryd
  • 10-11 Augusti – Skogsröjet – Sweden, Rejmyre
  • 24-25 Augusti – Sollentuna Rockfest – Sweden, Sollentuna

JUNKSTARS @ Facebook

JUNKSTARS Officiel Websida

Relaterade artiklar