JUNKSTARS släpper tre nya singlar

 

"Fuck me I'm famous" , "Rockbottom" och "Traveling" är titlarna på JUNKSTARS nya singlar.

Känns titlarna bekanta, så stämmer det alldeles riktigt, "Fuck me I'm famous" och "Rockbottom" släppte bandet redan tidigare, men då i bandnamnet ROCKnROLL Allstars. Dessa två låtar valde dock bandet att plocka bort från diverse elektronisk media i samband med att bandet bytte namn till JUNKSTARS, (se tidigare artikel).

JUNKSTARS släpper nu 3 singlar, varav en är helt ny, där alla kommer finnas med på bandets debutplatta som kommer senare under September i år. Fram tills dess får vi alla nöjet att lyssna av dessa tre godbitar.

JUNKSTARS @ Spotify

JUNKSTARS @ iTunes

Lyssna gärna av låtarna på Spotify eller köp de på iTunes så att du kan ha med dig låtarna överallt och för alltid!

JUNKSTARS @ Facebook

Relaterade artiklar