NY MUSIK: Seventribe – ny singeln Make Me Dead

Nya singeln Make Me Dead är ett smakprov på vad bandet har jobbat ihop under vintern då de gör sig redo för festivaler i sommar samt en kommande release. Singeln har producerats av Seventribe, mix av Martin Igelström och mastern gjord av Thomas ”Plec” Johansson på Panic Room Studios (Watain, Scar Symmetry, Neverstore mm.)

Lyssna på den gratis via sin FACEBOOK.

Seventribe är en kompromisslös metal akt från Västerås som startade redan 2000 och ordet spred sig snabbt om deras starka framträdanden och tunga hardcore-influerade metal. Efter att ha legat lågt de senaste åren, påminde Seventribe Sverige under 2011 att de har mycket kvar att ge och är tillbaka för att stanna. Bandet släppte sin EP Dream Me via Sweden Rock Magazine och Supernova Records i maj 2011 och detta följdes upp av en vår och sommar turné för att sprida sin musik och sin explosiva live show.  Seventribe uppträdde på bl.a. på Sweden Rock Festival, Getaway Rock Festival samt Sonisphere Festival och visade för publik och media att sin stenhårda metal med tunga melodier och breakdowns är starkare än någonsin.
 
2012 kommer vara ett spännande år då bandet skall ge ut ett nytt alster och ge sig ut på vägarna igen efter att ha jobbat med nya låtar under vintern! Seventribe är bäst när de får stå på en scen och skapa en grym spelning tillsammans med publik. Videon till Dream Me är en sammanfattning av vad bandet levererade från olika scenen förra sommaren och man får blodad tand!


 
Seventribe i sommar:
25/5 – Metallsvenskan (Örebro)
26/5 – Balstafestivalen (Eskilstuna)
16/6 – Metal Town (Göteborg)
27/7 – Qwarnfestivalen (Mölntorp)

BANDFAKTA – SEVENTRIBE

Johnny Vtale – Screamer
Kid Bondage – Guitar
Mike Thaison – Percussion/Monkey
Juan Fatale – Screamer
Lil’ Mike – Drums
Red Card X – Bass
Handsome – Guitar
Man-Man – Guitar/Vocals

Hemsida
Facebook
 

Relaterade artiklar