NYHET: Bandit Rock adderar ett BoostPack till Rock Science spelet

Radiostationen Bandit Rocks programledare har valt att blotta sig själva och sin kunskap om rock. Den 14 maj 2012 släpps Bandit Booster Pack som är en spelprodukt bestående av 320 frågor. Det är den första expansionen till julens svenska succé, brädspelet Rock Science. Nu kan rockers över hela landet utmana varandra på musiken som spelas på Bandit Rock. Och samtidigt komma Bandit Rocks programledare in på skinnet!

Rock Science skapar spel och underhållning för rockers och radiostationen Bandit Rock lirar rockmusik dygnet runt. När möjligheten till ett sammarbete uppdagades var beslutet enkelt. Vi är rocknördar ut i fingerspetsarna säger Mattias Arwidson, programchef på Bandit Rock. Dagarna på Bandit Rocks redaktion fylls av stories, anekdoter och djupa diskussioner om vem som gjorde vad, när och hur i rocken. Att få skriva frågor till ett eget Booster Pack till Rock Science eminenta brädspel var en stor ära. Åtta programledare och andra banditer tog uppgiften på största allvar. Vi är jäkligt nöjda med resultatet!

Bandit Booster Pack smyglanseras i helgen på Bandit Boat 13. Båtbesökarna får testa spelet före alla andra och det kommer bli turneringar och tävlingar. De kommer även kunna köpa spelet innan det finns i butik. Officiellt släpps spelet måndag 14 maj via bl.a. Bandit Rockstore.
Hela grejen med Rock Science är att spelet är en hyllning till rocken, säger David Johansson, en av personerna bakom spelet. Vi hyllar rocken genom att förena rockers över hela världen i vår Rock Alliance. Bandit Rock passar in perfekt här. Det känns bra att tillsammans göra rock till vetenskap i de svenska stugorna!

Bandit Booster Pack
Bandit Booster Pack är en fristående expansion till brädspelet Rock Science. Här får du möta de tyngsta rockstjärnorna, minnas låtarna och höra de vildaste historierna. Du använder korten för att boosta ditt originalspel eller spela på direkten med de medföljande specialreglerna.

Brädspelet Rock Science
Brädspelet Rock Science släpptes av svenska Nuday AB i december 2011. Spelet tog världen med storm. Fans, rockstjärnor och kritiker är eniga i sina hyllningar. ärldens bästa och viktigaste spel säger Metallsvenskan och jävligt kul enligt Nicke Andersson (Imperial State Electric, fd. The Hellacopters och Entombed). Riktigt roligt tycker Aftonbladet som även ger spelet fyra plus.

Rock Science är århundradets rockspel med 2500 frågor om band och artister från tidig klassisk rock till modern metal. Tre svårighetsgrader och smart betting gör att nybörjaren kan ge übernörden en fair fight. Perfekt för förfesten eller en hårdpackad helkväll.

 

Klicka på Rock Science för mer info.

 

Pass på att se hur spelet fungerar

 

 

SPELSCHEMA på BANDIT BOAT 13

SCEN STARLIGHT:

Fredag 11 maj:
22.30 The Bandit Metalizers
23.35 Hell or Highwater
00.40 Raubtier
01.45 Corroded

Lördag 12 maj:
12.30 Junkstars
13.30 Supercharger
14.35 Lillasyster

MOONLIGHT:
I samarbete med Rock Science.

Rock Science har laddat upp i Moonlight med tävlingar och turneringar. Testa nya Bandit Booster Pack-spelet före alla andra. På lördagen blir det turneringar och massor annat skoj.

Fredag 11 maj:
19.30 – 02.00
Rock, Drinks & Games

Lördag 12 maj:
11.00-13.00 Rock, Drinks & Games
13.00-13.45 Rock Quiz Part 1
13.45-14.00 Bollnäs-Martin's Rätt Riff Challenge
14.00-15.00 Rock Quiz Part 2
15.00-16.00 Rock Quiz Part 3
 

Relaterade artiklar