PROLOG: Bandit Boat 13

Nu i skrivande stund, är det mindre än ett dygn till Bandit Boat 13 seglar av från Stockholms hamnar. Drygt 2000 Rockers med Metall i blodet och sinnet kommer samlas till en enorm fest i gemensamma krafter.

 

Rockbladet.se kommer självklart vara med på resan, där vi kommer fota, videofilma, suga in atmosfären, prata med allt och alla, umgås för att sen självklart rapportera hela resan via bilder, film och text.

Vi vet redan nu att det är många vänner till oss som kommer åka med, men vi är inte helt säkra på vem som följer med, så ska du med får du mer än gärna kommentera artikeln, och skriv gärna vad du ser fram emot mest på den här resan.

Att det är en stark och bra LineUp råder det inget som helst tvivel på, det brukar visserligen vara lite av kutym på Bandit Boat, blandat med starka namn med trevliga överraskningar. Så känns det även den här gången för mig personligen.

Vad ser jag fram emot mest då? Av banden som uppträder känns kanske Hell or Highwater otroligt spännande att få se, eftersom jag aldrig sett dom tidigare. Övriga band har jag sett allihopa, men det kommer visserligen inte bli mindre trevligt att återigen få se alla dessa på scenen igen. I övrigt, så ser jag fram emot att få träffa så många trevliga människor på båten, som är i trevlig feststämning, att få dokumentera allt som sker med kameran i högsta hugg. Resultatet från resan känns också väldigt spännande, eftersom vi nu kommer ta med oss videokamera för att få med rörliga bilder, framför allt från publiken och allt mingel. Sen är jag även väldigt spänd inför att se "Bandit Rock Booster" av Rock Science spelet. Ja listan kan göras väldigt lång.

Spellistan då, ja den har vi samlat ihop här , eller en utskriftsbar version hos Bandit Rock 

Ser verkligen fram emot en grym resa tillsammans med alla er andra, och tveka inte att komma fram för att prata några stunder med oss på båten. Vi kommer vara synliga genom Rockbladet T-Shirts eller Hoodies!

Väl mött imorgon, och ge gärna din kommentar här i artikeln på vad just du ser fram emot mest!

 

Relaterade artiklar