NYHET: Danko Jones till Sverige med nytt album

Den kanadensiska rocktrion Danko Jones som nu är aktuella i dokumentärfilmen "Bring On The Mountain" arbetar också med ett helt nytt album. Den efterlängtade plattan släpps i höst och följs av en europaturné som tar bandet till Debaser Medis i Stockholm den 17 oktober, Pustervik i Göteborg den 18 oktober och KB i Malmö den 20 oktober. Biljetterna släpps idag, tisdag den 12/6-2012.

Att de är världens hårdast arbetande band är ett epitet lika uttjatat som självklart. Torontos högexplosiva trio, med huvudpersonen Danko Jones i spetsen, har i mer än ett decennium skämt bort oss med en rad fulländade rockalbum. Därtill liveupplevelser starkare och intensivare än vad som borde vara möjligt. Med sin förkärlek till Sverige har vi genom åren dessutom fått en extra hög dos av bandet.

Nu aktuella i dokumentärfilmen "Bring On The Mountain" med historien bakom Danko Jones. Dokumentären som i dagarna släpps på DVD innehåller dessutom en kortfilm baserad på tre musikvideos, från senaste albumet "Below the Belt", där bland annat Elijah Wood, Ralph Macchio, Selma Blair och Lemmy Kilmister agerar.

För tillfället arbetar bandet med ett nytt album som släpps i höst. Det blir den första plattan tillsammans med nya trummisen Atom Willard, som tidigare spelat med Social Distortion, Angels & Airwaves, The Offspring och Rocket From The Crypt. Strax efter skivsläppet anländer Danko Jones till Sverige för spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Datum
17.10 Stockholm, Debaser Medis
18.10 Göteborg, Pustervik
20.10 Malmö, KB

Biljetter och mer information hittar du på Livenation.se.

Relaterade artiklar