RELEASED – Live & Unsigned – Sveriges bästa rocktävling!

Sveriges rockscen ges en unik möjlighet genom tävlingen RELEASED – Live & Unsigned där fokus ligger på hårdrock och metal till 100%. Vinnaren får bland annat uppträda LIVE på Sweden Rock Festival 2013 och släppa en singel i 18 000 exemplar. Detta är starten på en lång och stark artistkarriär…

Annons 

 

RELEASED – Live & Unsigned letar efter ett band där attityd och låtskrivande går hand i hand med en grym liveshow. För att kora en vinnare anordnas därför tre deltävlingar på några av Sveriges bästa rockklubbar i Stockholm, Helsingborg och Göteborg. Banden gör sedan upp om tre platser i finalen som äger rum i Stockholm. Sveriges bästa musiktävling fokuserar på hårdrock och metal till 100%.

Jägermeister ligger bakom tävlingen RELEASED – Live & Unsigned. Rock är nedärvt i varumärkets gener.
– Rock gör sig bäst LIVE och vi vill ge svenska rockband en möjlighet att slå stort på den Svenska marknaden. Med hjälp av några av Sveriges absolut tyngsta partners inom rockindustrin tror vi att RELEASED kommer att uppfylla detta högt ställda mål, säger Gabriel Eriksson på Jägermeister.

Att spela LIVE är hårdrocken och metallens pulsåder.
– Sweden Rock Festival har blivit nordens största rockfestival och vi vill ge nya svenska band en chans att möta den riktigt stora publiken, kommenterar Sweden Rock Festivals marknadsansvarig Mark Frostenäs.

Sverige är fyllt av bra rockband, det gäller att sticka ut i mängden.
– Det här är inte ”bara” en musiktävling, det är ett unikt samarbete för att vaska fram det bästa okontrakterade hårdrockbandet i Sverige. Det är nydanande och bra för branschen, säger Hans Dalzon på Crankitup.se, Sveriges ledande interaktiva portal för rockbranschen, artister och fans.

I fredags, den första juni gick nya sajten live och det är fritt fram för band att anmäla sig och börja vandringen mot sina drömmar!
http://www.releasedunsigned.se/

Released – Live & Unsigned presenteras av: Jägermeister, Warner Music, Sweden Rock Festival/ Magazine, Amplified och Crank It Up!

Relaterade artiklar