TÄVLING: Tävla om nya spelet Rock Science Festival – spelet du inte kan vara utan i sommar

Nu är festivalsommaren i full gång. Vad sägs att om utöka sysselsättningen under festivalen med spelet i Rock Science-Festival. Spelet är på svenska och är en förenklad version av Rock Science. Ta chansen att tävla om ett exemplar här på Rockbladet.se.

EN lyckligare vinnare kommer kunna kvittera ut:
– En kopia av det nya spelet ROCK SCIENCE – FESTIVAL

För att delta i tävlingen behöver du:

– Gå in på Facebook och gilla ROCKBLADET & ROCK SCIENCE
– Svara på frågan: Vad heter bandet bakom spelets soundtracklåt "Rock Science"?

Skicka in ditt svar till rb@rockbladet.se och märk mailet med ROCK SCIENCE senast den 20/6.

I mailet anger du även:
– Namn:
– Adress (inklusive postadress):
– Svar på frågan:

Vinnarna kommer annonseras på Rockbladet.se den 21/6.

 

SOMMARENS ROCKBAND HYLLAS I NYTT SPEL
JUNI 2012, STOCKHOLM. Den 11 juni kommer spelet som räddar alla svenska hårdrockares sommar, Rock Science Festival. Spelet är gjort för semestern: i bilen, på gräset, i sommarstugan och på festivalen. Rock Science Festival är en hyllning till de rockband som turnerar i Sverige sommaren 2012.
Band som Mötley Crue, In Flames, Slayer, Mastodon, Soundgarden och Motörhead står sida vid sida med Danko Jones, Raubtier, Killing Joke och Autopsy. Och många fler. Med spelet i bagaget är man förberedd på de bästa konsertupplevelserna.

SOMMAR ÅRET RUNT
“Sommaren är höjdpunkten i en rockers liv” säger David Johansson, en av personerna bakom spelet. “Hela året ser man fram emot sommarens spelningar. De varma månaderna betyder för en Svensson jordgubbar, hängmatta och sand- strand, men för en rocker handlar det om festivaler, öltält och hänga med gamla polare. Med Rock Science Festival så är det sommar året runt.”
Spelet bygger på tre grundstenar: det är enkelt, snabbspelat och spännande. Det baseras på det storsäljande Rock Science-brädspelet från i julas, men har helt nya regler för betting. Medföljande spelmarker ger en vink om att det är rockpoker som gäller. Alla frågor har också tre svårighets- grader vilket innebär att nybörjaren kan ge rocknörden en fair fight.

MÖT DE TYNGSTA ROCKSTJÄRNORNA
“Rock Science skapades som en hyllning till rocken” säger
Sven Folkesson som är med i Rock Science-gänget. “Från
början har vi involverat rockstjärnor för att få det 100 % rätt.
www.rockscience.tv
Som vi brukar säga, vi låter rockers möta de tyngsta rock- stjärnorna, minnas låtarna och höra de vildaste historierna, från Black Sabbath till In Flames”.
Med 800 frågor skrivna av rockers räcker det till många spelomgångar. Spelet innehåller allt du behöver för att utmana polarna och familjen: frågekort, spelmarker, tärning och regelbok. Både formatet och priset är lättillgängligt för en bred publik. “Mer rock åt folket” säger Jorge Bravo, Rock Science Lab.

BRÄDSPELET ROCK SCIENCE
Brädspelet Rock Science släpptes av svenska Nuday AB i december 2011. Spelet har tagit världen med storm. Fans, rockstjärnor och kritiker är eniga i sina hyllningar. “Världens bästa och viktigaste spel” säger Metallsvenskan och “jävligt kul” enligt Nicke Andersson (Imperial State Electric, fd. The Hellacopters och Entombed). “Riktigt roligt” tycker Afton- bladet som även ger spelet fyra plus.
Rock Science är århundradets rockspel med 2500 frågor om band och artister från tidig klassisk rock till modern metal. Perfekt för förfesten eller en hårdpackad helkväll.

HEMSIDA

Relaterade artiklar