DAGENS LÅT: Sixx: A.M. – Lies of the beautiful people

Mötley Crües bassist Nikki Sixx gör ett fantastiskt jobb i sitt sidoprojekt SIXX: A.M. Låten LIES OF THE BEAUTIFUL PEOPLE finns med på bandets senaste platta This is gonna hurt, som släpptes 2011. Låten blev skivans första singel. 

Sixx: A.M släppte sin första platta 2007 som skulle vara ett soundtrack till Nikki Sixx bok om sitt heroinberoende The heroin diaries. Känlsan efter inspelningen kändes bra så bandet bestämde sig för att göra ett nytt försök. Lies of the beautiful people är absoult värd att lyssna på.

Missa inte kvällens program med Nikki Sixx på Bandit Rock. Tiden är mellan 19-21 varje tisdag!!

Fredrik Brolin

Reporter at Rockbladet.se
Jag började jobba för Rockbladet i början av 2012 och släppte debutboken "Metallica:Sorgespel & Segertåg - Det svenska perspektivet" 2018. Musikälskare sedan barnsben och har alltid haft musik som en naturlig del av tillvaron. Första stora favoriten blev Rolling Stones men kom sedan in på Heavy Metal genom Deep Purple, KISS och AC/DC. Luciarocken på SVT 1984 med Dortmundfestivalen från 1983 är och förblir en milstolpe i musiklivet. En annan är Metallicas Ride The Lightning. WOW! Rock på tyska ligger mig också varmt om hjärtat. Har jag en gång fastnat för en artist, ett band eller en del av en låt så släpper jag det inte, utan stannar trogen. Hittar jag en ny favvolåt kan den rulla 30 gånger på repeat under en dag. Jag intresserar mig för det mesta inom musik egentligen, som Woodstock-generationen, blues, de flesta grenar inom Metal men även singer/songwriter, Punk, Oi, Reggae och Opera. Nu för tiden lyssnar jag massor på dödsen och blacken. Bästa popbandet förövrigt är och förblir ABBA.

Relaterade artiklar