NYHET: Rockis.se – Sveriges första köp och säljsajt för rockers lanserad

Sveriges första köp och säljsajt för bara rockers har just nu lanserats. "Rockis.se" är numera det självklara valet för alla rockers som vill köpa eller sälja nya prylar. Men även för de som är i behov av en ny bandmedlem eller nytt band.

Annons 

 

Sajten tog fart under sommaren 2012 då kamraterna Alexander och Carl startade gruppen Rockis.seFacebook. Med tusentals medlemmar på få veckor så insåg killarna behovet av en sajt som endast fokuserar på rock. Sagt och gjort, nu är sajten lanserad under http://rockis.se

– Vi var trötta på att leta bland tusentals forum, grupper och sajter för att hitta coola prylar. Så dumma som vi var startade vi en till, men med en skillnad. Vi samlar allt under samma tak säger delägaren Carl Rosén.

Rockis är gratis och anledningen till varför folk borde annonsera hos Rockis är enkel. Hos Rockis finns bara rockprylar och rockers, vilket ökar möjligheten för att annonsörerna får sina saker sålda.

– Givetvis finns det större konkurrenter. Men hos oss kan vi garantera att folk når rätt målgrupp med sina annonser, vilket förhoppningsvis innebär att folk får sina saker sålda snabbare eller hittar sina bandmedlemmar snabbare säger Carl Rosén.

Besök sajten http://rockis.se eller gilla Rockis på facebook http://facebook.com/roockis
 

Relaterade artiklar