ROCKBITCH BOAT HALLOWEEN PARTY 2012

Välkommen ombord på Rock Bitch Boat för årtiondets coolaste och mest minnesvärda Halloweenfest! 31 liveband spelar på unikt Halloween party med massor av happenings. Rockbladet kommer ha ett starkt crew som kommer dokumentera hela eventet, från start till mål.

På denna unika rockkryssning har vi inga mindre än SKITARG som headlineband, samt unika framträdanden från THE RESISTANCE, SIDEBURN, MAN. MACHINE.INDUSTRY, FRANTIC AMBER, DEGRADEAD, PRAY FOR LOCUST, GRANDE, SARAH GAVE IT UP, plus 22 band till som drar samman sina fans för en storslagen show! En brutal kryssning på 40 timmar, tur och retur Stockholm – Riga, med stop för party och shopping i Riga. Se till att skaffa dina biljetter så fort som möjligt när det fortfarande finns platser kvar, för detta är ett party som DU inte vill missa!

ÄR ALLT SOLKLART? Om inte, kolla in den här PROMO-videon!

 

Vi på Rockbladet kommer givetvis att följa med den här extravaganta resa. Du kommer kunna gotta dig ordentligt av allt som hände på dessa två dygn och både form av bild och text.

Köp biljetterna via Tallink-Silja web-plats www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/riga/RockBitch.htm
GLÖM inte att passa på och ange ditt favoritband i samband när du bokar, ju fler röster, ju längre får favoritbandet spela.

Löpande information följer du på nedanstående länkar.

Hemsida: www.rockbitchboat.com
Facebook-Event: www.facebook.com/events/311677512258245/

Relaterade artiklar