EVENT: Released Live & Unsigned 2012 – Delfinal1 Stockholm 29Sept

Sveriges rockscen ges en unik möjlighet genom tävlingen Released – Live & Unsigned där fokus ligger på hårdrock och metal till 100%. Sedan starten 2010 har två starka vinnare SEVENTRIBE (2010) och REENACT (2011) korats och Released – Live & Unsigned är i folkmun Sveriges bästa rock/ metal-tävling – och nu är det dags igen! Vinnaren får bland annat uppträda LIVE på Sweden Rock Festival 2013 och släppa en singel i 18 000 exemplar via Sweden Rock Magazine, producerad av Warner Music. Tävlingen är skapad för bra och kompetenta band som även har ambitionen, hjärtat, och viljan att slå igenom.

Event: Released Live & Unsigned / Delfinal 1 / Stockholm
Arena: Harry B James / Stockholm
Datum: 29/9-2012, tävlingen startar 22.00, kom i tid, platserna är begränsade.

Här är listan för de tävlande i Released Live & Unsigned 2012:

Evasive
| HEMSIDA | FACEBOOK | RÖSTA |

Consuela
| HEMSIDA | FACEBOOK | RÖSTA |

The Drake Equation
| HEMSIDA | FACEBOOK | RÖSTA |

Highride
| HEMSIDA | FACEBOOK | RÖSTA |

 

LIVE & UNSIGNED 2012
 
 
HEADLINE / GÄSTBAND:
 
PRAY FOR LOCUST

| HEMSIDA | FACEBOOK

Relaterade artiklar