KONSERTTIPS: Moloken & Inevitable End sverigeturné i september!

Som en blixt från klar himmel är denna turné rivstarten på ett nytt samarbete mellan Umeå- och Göteborgscenen där målet är att fler utbyten mellan städerna. Discouraged Records presenterar Umeåbandet Moloken (Discouraged Records) som tillsammans med Göteborgs Inevitable End (Relapse Records) gör fem exklusiva sverigedatum i slutet av september.

Turnéschema:
25/9 Jönköping @ Söderhörnan (Klubb Panik)
26/9 Malmö @ Debaser
27/9 Karlskrona @ Oden
28/9 Motala @ Bryggeriet
29/9 Stockholm @ Torpet


(MOLOKEN)

MOLOKEN
Sedan släppet av bandets andra och starkt hyllade album "Rural" i slutet av 2011 har bandet legat lågt men inte på latsidan, detta till trots blir det här den första sammansatta turnén sedan skandinaviensvängen i oktober 2010. Moloken med sin okonventionella metal som nosar både på mörk hardcore så väl som black metal och 70-tals progressiv rock är ett otroligt starkt liveband med närmare 100 spelningar på nacken sedan starten 2007. De har spelat på så väl Sweden Rock Festival så som House of Metal och Trästockfestivalen. Utöver denna sverigeturné är bandet också aktuella i hemmastaden där dom veckan innan på Discouraged Fest den 15 september tillsammans med Khoma, Lesra, Plector och Terrortory med flera.

HEMSIDA
FACEBOOK


(INEVITABLE END)

INEVITABLE END
Aktuella med sitt nya album "The Oculus" som hyllats över hela europascenen är bandet äntligen redo för att inta vägarna på riktigt, då flertalet medlemsbyten kommit i vägen sedan starten 2003. Inevitable End spelar utmanade death metal skruvad med grind och punk. Ett intensivt liveband som har spelat festivaler så som Neurotic Deathfest, Obscene Extreme and Bloodshed Festival och även turnérat Norge, Finland, Tjeckien, Schweiz förutom Sverige.

HEMSIDA
FACEBOOK


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


FÖLJ MIG

Jonas Lööw

Chefredaktör / Grundare at Rockbladet.se
FÖLJ MIG

Relaterade artiklar