NY VIDEO: STIFTELSEN släpper ny video – Ur Balans

Takidas frontman Robert Petterssons sidoprojekt ”Stiftelsen” släpper videon till låten ”Ur Balans” som finns med på den kommande plattan ”Ljungaverk" som släpps 26 September.

Annons 

 

Efter den stora framgången med första singeln Vart Jag Än Går, som just i detta ögonblick ligger etta på samtliga musiklistor i Sverige, är det nu och idag exakt en vecka kvar till debutplattan ”Ljungaverk” släpps på marknaden. Men bandet kunde inte riktigt vänta så länge, utan tyckte det var dags att släppa ytterligare en ny singel ”Ur Balans” tillsammans med en video, som för övrigt är producerad av Takida-medlemmen Chris Rehn.

 

 

 

Låten handlar om en kille som verkligen är just ur balans. Han har förlorat sina vänner och är psykiskt instabil och huvudrollen i videon spelas av David Pettersson, lillebror till Robert Pettersson. Denna låt är en betydligt mörkare låt än ”Vart Jag Än Går” och ”Härifrån” och därmed lite mer annorlunda. 

Jag själv har mycket stora förväntningar på hela plattan som släpps 26 september!
Man kan ju hoppas att hela plattan är bra och inte bara dessa 3 låtar.


(STIFTELSEN, Foto:Adams Gustavsson)

BANDFAKTA – STIFTELSEN

Micke Eriksson – Gitarr
Robban Pettersson – Sång & Gitarr 
Arne Johansson – Bas
Martin Källström – Trummor

FACEBOOK

Latest posts by Jim Bergqvist (see all)

Relaterade artiklar