DAGBOK: SIR REG – Skivinspelning Hösten 2012 – Del3

Skivan bara växer och växer! Det är verkligen kul att höra låtar växa fram från små embryon till stora produktioner!! Hittills har vi lagt trummor på 8 låtar, elgitarr på 5 och bas på 5. DET LÅTER SJUKT BRA!! Kan på riktigt säga att grundljudet vi har den här gången är det bästa vi haft hittills, så jag har stora förhoppningar på att slutprodukten kommer att vara fantastisk.

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva nu? Vore kul att kunna berätta om saker som fallerar, om hur vi får spela om saker och ting i flera timmar osv, men så är det faktiskt inte. Det mesta sitter i stort sett direkt och vi har inte haft några tekniska problem än, peppar peppar! Eller ja, vi hade lite problem med att några instrument var intonerade, men det är ju inget som inte går att fixa med lite skruvande.

Jag är väldigt spänd på att se hur dom resterande låtarna kommer att bli. Av låtarna som kommer att hamna på plattan så har vi spelat 3 av live och jag tror att vi har kört 2 i replokalen innan. Resten är på demostadiet!! Så dom ser jag väldigt mycket fram emot att höra hur dom utvecklar sig. Grunderna låter riktigt gött iaf, typiska SIR REG-låtar!!!

Anyway. Här är ett kort klipp från studion.. Juba och Chris killin' it!

 

Cheers!!!

Skribent/Foto: Erik Dahlqvist / SIR REG

BANDFAKTA – SIR REG

MEDLEMMAR
Brendan Sheehy – vocals & guitar
Karin Ullvin – fiddle
Juba – bass
Chris Inoue – electric guitar
Mats Lindström – bouzouki
Erik Dahlqvist – drums

| HEMSIDA | FACEBOOK |


(SIR REG, Foto: Johan Eriksson)

Relaterade artiklar