KONSERTNYHET: Bullet For My Valentine till Sverige i vår

De brittiska metalcorejättarna Bullet For My Valentine befinner sig just nu i studion och arbetar med en ny skiva. Den 24 mars spelar det miljonsäljande bandet på anrika Tyrol i Stockholm. Som support har de med sig inga mindre än Halestorm. Biljetterna släpps till försäljning den 31 oktober.

Annons 

 


(Bullet for my Valentine, Foto: Promobild)

Bullet For My Valentine, som räknas till ett av världens främsta metalband, har uppträtt med storheter som Metallica och Iron Maiden. De har flertalet gånger blivit prisade av ansedda tidningar som Kerrang och Metal Hammer samt sålt miljontals skivor världen över.
Med sina melodiskt aggressiva riff och smittsamma energi har det walesiska bandet blivit ett av de största inom den moderna metalsfären och likaså en mycket uppskattad liveakt. Bullet For My Valentines scenframträdanden präglas av en sällan skådad intensitet där inbjudande allsångsrefränger varvas med stenhårda thrashslingor. I mars återerövrar bandet svensk mark med en spelning på Tyrol i Stockholm.

Bandet senaste fullängdare, den kritikerrosade Fever, kom 2010 och just nu arbetar Bullet For My Valentine med ett nytt album, det fjärde i ordningen, som släpps under nästa år. Nyligen lanserades den nya skivans första singel Temper temper.
Nedräkningen till 24 mars kan börja.

 

BANDFAKTA – Bullet For My Valentine

MEDLEMMAR
Matthew “Matt” Tuck – vocals, guitars
Michael “Padge” Paget – guitars
Michael “Moose” Thomas – drums
Jason “Jay” James – bass

| HEMSIDA | FACEBOOK

 

VIDEO: Bullet For My Valentine – Last Fight


 

Relaterade artiklar