Rocksmith rockar loss med tv-aktuella JUNKSTARS

På Nordens största spelmässa, Gamex, kommer Stockholmsbandet Junkstars att vara på plats både för att utmana besökarna i höstens största rockspel Rocksmith och för att ge en minikonsert!

Annons 

 

 

Junkstars, hyperaktuella genom tv-serien Junkstars Lifestyle, sluter upp med full kraft på Gamex och bjuder på lite liverock bland alla spel. Efter spelningen kommer Max Diesel, Bronxen, Staven och Matte att utmana musiklystna besökare i Rocksmith.

Rocksmith är det kritikerrosade och autentiska musikspelet från Ubisoft där vem som helst kan plocka upp en, riktig – ingen plast här inte, gitarr och lära sig spela från noll. Självklart kan man också spela och utmana sina vänner hemma en fredagskväll…eller vilken annan dag i veckan som helst.

Junkstars är utöver tv-serien även aktuella med sitt första album, With A Twist of Lemon. Den är producerad av halvt legendariske Thomas Skogsberg (Backyard Babies, Hellacopters) i Sunlight-studion och innehåller elva rocklåtar som flirtar vilt med traditionell punkrock.

 

 

Aktiviteter den 2 november på Gamex

  • Klockan 12.00, JUNKSTARS spelar på Stars on Stage
  • Klockan 15.00-16.00, Rocksmith-utmaning med JUNKSTARS i Ubisofts monter

Läs mer om Rocksmith

Läs mer om JUNKSTARS

Relaterade artiklar