DAGBOK: SIR REG – Skivinspelning Hösten 2012 – Del5

Det har gått en liten stund sedan min senaste uppdatering. Det beror på att det är sjukt stressigt i studion!! Vi måste leverera mastern (den färdiga produkten) till skivbolaget senast den 1/12.

Vi tar allting igen. Det är sjukt stressigt i studion!! Vi måste leverera mastern (den färdiga produkten) till skivbolaget senast den 1/12, vilket inte ger oss så mycket tid kvar! Sen sist så har vi spelat in en massa bouzouki, fiol och akustisk gitarr. Så sent som idag, (den 2/11), så la vi trummor på den sista låten. Imorgon kommer Chris hit till studion igen, då är det dags att lägga elgitarr på dom sista 6 låtarna! Det är fullt upp!!!!!

Utöver att jag håller på och utvecklar ett stressrelaterat magsår pga inspelning, så har det också dykt upp en ny spelning!! Det här är inte vilken spelning som helst, utan den är tillsammans med dom Irländska hjältarna Thin Lizzy!!!
Det är i Sala den 20/11 och jag rekommenderar verkligen alla att komma och kolla!!! Det här är sista turnén dom gör tillsammans under just det namnet, så det är stort!!

Även fast vi fortfarande inte har kommit så långt med inspelningen, så kan man verkligen höra rätt så bra hur slutresultatet kommer att bli!! Enligt en kompis så är det "absolut den bästa SIR REG-plattan hittills", och det är ju precis det som vi vill höra!!! Det ligger så sjukt många timmar bakom det här, så vi hoppas och tror verkligen att ni kommer att gilla slutresultatet!!

Under sommarens festivalturné så spelade vi på Tells Bells festivalen i Vilmar, Tyskland. Det var ett filmteam där som spelade in hela konserten! Dom har lagt upp några låtar därifrån, kolla gärna in dom!!

 

 

 

Skribent/Foto: Erik Dahlqvist / SIR REG

BANDFAKTA – SIR REG

MEDLEMMAR
Brendan Sheehy – vocals & guitar
Karin Ullvin – fiddle
Juba – bass
Chris Inoue – electric guitar
Mats Lindström – bouzouki
Erik Dahlqvist – drums

HEMSIDA | FACEBOOK |

Relaterade artiklar