KONSERTNYHET: The Gaslight Anthem till Stockholm och Göteborg

New Jerseys punkrockande stolthet, The Gaslight Anthem, kommer tillbaka till Sveriges törstande fans med senaste skivan ”Handwritten” i bagaget. Bandet besöker Göteborg och Stockholm i april. Biljetterna släpps till försäljning den 16 november.

Annons 

 


(The Gaslight Anthem – Promo)

Med ”The '59 Sound” fick The Gaslight Anthem en hel kår av kritiker och fans att stämma upp i allsång. Sedan dess har hjärtvärmande favoriter spöat ner i backen och vi har hört dem rotera hårt på radio. Deras arbetsmoral kan närmast liknas självsvåldig och de har turnerat non-stop i varje håla och varje stad med konsekvensen att fanskaran har vuxit sig enormt stor och väldigt dedikerad.

The Gaslight Anthem tar ett avstamp i en verklighet befolkad av sådana som du och jag. Och med detta tar de också an världen. Sångaren Brian Fallon berättar historier som lierar sig gjutet med våra själar. Allt är tonsatt av svettig rock som injicerats med en punkenergi så vital att det känns som en bomb briserar i vår närhet. För alla som vill höra vad det skulle låta om man korsade bandets regionala granne Bruce Springsteen med kultbandet The Replacements så är The Gaslight Anthem precis mitt i prick.

”Handwritten”, bandets fjärde och senaste album, dök upp i somras och orsakade extas bland fansen. Nu är det dags att se och höra dessa låtar framföras på scen. Har ni sett The Gaslight Anthem innan så vet ni vad som väntas. Ni andra kan förvänta er inget annat än en cocktail av adrenalin och glädje. The Gaslight Anthem kommer till Berns i Stockholm den 5 april och till Trädgårn i Göteborg den 6 april. Biljetterna går att köpa från och med den 16 november

Mer information finner du på Livenation.se eller Kulturbolaget.se.

BANDFAKTA – THE GASLIGHT ANTHEM

MEDLEMMAR
Brian Fallon – lead vocals, rhythm guitar
Alex Rosamilia – lead guitar, backing vocals
Alex Levine – bass, backing vocals
Benny Horowitz – drums, percussion, tambourine

| HEMSIDA | FACEBOOK |

 

VIDEO – THE GASLIGHT ANTHEM – HERE COMES MY MAN

Relaterade artiklar