NYHET: OUTSHINE – Presenterar sin nya sångare plus spelningar i sverige under december

Efter att ha spenderat hela den regniga sommaren 2012 med att testa ut nya riff, en ny vibe (japp, på gränsen till vansinne), Outshine har dessutom slutfört en audition för att hitta en ny sångare i slutet av september. "Den förra sångaren och bandet gick skilda vägar i juni tidigare i år, på grund av olika problem och meningskiljaktigheter om hur Outshine ska låta i framtiden".

Annons 

 


(OUTSHINE – Promobild)

Till slut beslöt sig bandet för att välja Metal-sångaren Micke Holm från ex-Stagedoot. En kille som tar fram det skitigare och mer elaka känslan som passar in perfekt i den nya versionen av Outshine.

"Vi kände på en gång att det här tog fram saker vi saknat i det gamla Outshine. Micke har en stark, mörk och tung röst med en stor inlevelse för hur han sjunger på låtarna. Det riktigt gamla Outshine-soundet som var innan den förra sångaren, är på ett sätt tillbaka, och det är vi så jätteglada för. De som saknats för att göra Outshine komplett; Mörkare, tyngre och raspigare.. är nu funnit"

Bandet kommer ge sig ut på de svenska vägarna igen under december till mars för att supporta deras nya singel som kommer släppas i januari 2013 via Dead Tree Music / Rambo Music. Deras nästkommande album kommer släppas i slutet av Februari 2013 och de kommer ge sig ut på en USA-turné mellan mars till april 2013.

Konserter:
Lö 1/12 – Italia, Lidköping
Fr 14/12 – Kajskjulet, Halmstad
Fr 21/12 – Sticky Fingers, Göteborg
Mars/April 2013 – WI, IL, MI, IN – US tour

BANDFAKTA

MEDLEMMAR
Jimmy Norberg – guitars
Fredrik Kretz – drums
Micke Holm – vocals
Reine Svensson – bass

| HEMSIDA | FACEBOOK |

 

Relaterade artiklar