EVENT: Released Live & Unsigned 2012 – FINAL – Hardcore Superstar Headlinar – Nalen 21/12

Sveriges rockscen ges en unik möjlighet genom tävlingen Released – Live & Unsigned där fokus ligger på hårdrock och metal till 100%. Released – Live & Unsigned är i folkmun Sveriges bästa rock/ metal-tävling – och nu är det dags igen! Vinnaren får bland annat uppträda LIVE på Sweden Rock Festival 2013, Metal Town 2013 samt släppa en singel i 18 000 exemplar via Sweden Rock Magazine, producerad av Warner Music. Tävlingen är skapad för bra och kompetenta band som även har ambitionen, hjärtat, och viljan att slå igenom.

Annons 

 


LIVE AND UNSIGNED

Lördagen den 24 november var det dags för Released – Live & Unsigned sista deltävling, och platsen var Parken i Göteborg. Efter ett fullt hus, fyra taggade band och ett brutalt bra ADEPT stod det klart att Göteborgsbandet THE LAST BAND kammade hem sista platsen i finalen. Bandet får sällskap av THE DRAKE EQUATION (Västerås), IMMINENCE (Malmö) och juryns wildcard HIGHRIDE (Stockholm).

Finalen av Released Live & Unsigned 2012 gästas av inga mindre än HARDCORE SUPERSTAR!

Få band i hårdrockssvängen har svettats så mycket som HARDCORE SUPERSTAR. Bandets attityd har alltid varit att gå sin egen väg och det har de gjort med bravur och stilsäker pondus. Guld och platinasäljande skivor, otaliga listettor och 7 världsturnéer har byggt den toppklass HARDCORE SUPERSTAR spelar på idag runt om i världen.

Den 27 februari släpper bandet nya skivan ”C’mon Take On Me” och det är ingen mindre än legendariske Randy Staub som har mixat skivan denna gång. Randy Staub anses var en av världens absolut bästa och han har mixat skivor som ”The Black Album” med Metallica och ”Dr Feelgood” med Mötley Crüe. Första singeln ”One More Minute” är ute nu och en ny klassiker är skapad från ett av Sveriges bästa band.

Senare i vår kommer HARDCORE SUPERSTAR ge sig ut på vägarna och visa vart skåpet skall stå, men innan dess får Released Live & Unsigned ett exklusivt smakprov på vad som komma skall – missa inte denna chans!

Released Live & Unsigned (FINAL)
21 December // Nalen // Stockholm
På scen: HARDCORE SUPERSTAR

TÄVLANDE BAND
THE DRAKE EQUATION (Västerås)
IMMINENCE (Malmö)
THE LAST BAND (Göteborg)
HIGHRIDE (Stockholm)

För mer information om tävlingen och de tävlande banden: www.releasedunsigned.se

| FACEBOOK | EVENT | HEMSIDA |

Relaterade artiklar