FESTIVALNYHET: Slipknot bekräftar Metaltown 2013

Slipknot bekräftar Metaltown 2013, utan tvekan det allra mest önskade bandet till sommarens festival. Slipknot, som fyra år efter att de första gången fick Metaltown att explodera, nu bekräftar att de 2013 återvänder till Sveriges hårdaste festival för en exklusiv spelning.

Annons 

 

Sedan dagen då Slipknot presenterade sitt självbetitlade första album har de maskerade amerikanerna etablerat sig som en av världens absolut största, moderna metalakter. Plattan spelade en central roll för den hårda musikens erövringar under 90-talet och har hyllats som en av metalvärldens viktigaste debutskivor någonsin. Deras position har cementerats allt djupare och starkare för varje skivsläpp och uppträdande där efter.

Utöver miljontals sålda album och framgångar som få kunnat mäta sig med, står Slipknot i en klass för sig med sin utmanande uppenbarelse, råa aggressivitet och energi i högkoncentrat. Det var exakt detta vi fick uppleva när bandet 2009 intog Metaltowns största scen för en konsert vi sent kommer att glömma.

Metaltown är extremt stolta över att nu kunna presentera Slipknot för en headline-spelning när festivalen firar sin tionde sommar.

METALTOWN – KLARA ARTISTER:

Slipknot
Korn
Sabaton
Danko Jones
Graveyard
Marduk
Witchcraft
Bombus

Biljetter till rabatterat specialpris släpps via Metaltown.se på söndag den 2 december kl 12.00.

Mer info:
www.metaltown.se
Datum:
Metaltown 2013 – Göteborg Galopp 4-5-6 juli
Biljetter:
Biljetterna säljs via Metaltown.se, Eventim.se samt Eventims Callcenter 0771-651 000.

Festivalpass 3 dagar: 1695 SEK (ord. pris 1995 SEK)
Festivalpass 2 dagar: 1395 SEK (ord. pris 1595 SEK)

Rabatterad biljett kan bokas fram till årsskiftet.

VIDEO: SLIPKNOW – PSYCHOSOCIAL

Relaterade artiklar