NYHET: BRUCE SPRINGSTEEN & THE E STREET BAND TILL FRIENDS ARENA

Ja det är sant. Vi är extremt glada att kunna meddela att Bruce Springsteen och hans E Street Band kommer tillbaka till Sverige nästa år! Fredagen den 3 maj spelar de på Friends Arena i Stockholm. Biljetterna släpps på fredag den 7 december kl 9.00.

Så sent som i juli i år slog han sitt eget 27 år gamla publikrekord på Ullevi i Göteborg, inte bara en gång utan två. Bruce Springsteen & The E Street Band bjöd på två oförglömliga och historiska konserter. De två konserterna som hyllades av fans och kritiker som bland det största och bästa som hänt på svensk mark i konsertväg någonsin sågs av totalt 132.579 personer. Det gör de två konserterna till de två största evenemangen någonsin i Sverige.

Nu kan vi alltså stolt meddela att hans Wrecking Ball-turné återvänder till Sverige i maj nästa år. Denna gång är det Stockholm och Friends Arenas tur. Vi har ingen anledning att förvänta oss annat än en minst lika fantastisk konsertupplevelse denna gång. Sverige, är ni redo? Det är vi.

BILJETTER

Biljetterna släpps fredag den 7 december kl 9.00.
| Ticnet.se | Livenation.se |

Du finner mer info på www.livenation.se.

Relaterade artiklar