NYHET: Metallica släpper ‘Quebec Magnetic’ på DVD & Blu-ray den 10 december 2012

Metallica kommer att släppa en helt ny DVD & Blu-ray med titeln Quebec Magnetic den 10 december 2012 genom Vertigo Records / Universal Music Group. Regissören bakom de två inspelade konserterna från Metallicas rekordlånga World Magnetic-turné som löpte från oktober 2008 till september 2010 är den kända regissören Wayne Isham. 

Quebec Magnetic spelades in i, som titeln antyder, Quebec City, Quebec 2009 och innehåller 7 låtar från "Death Magnetic" (inklusive tre låtar som aldrig tidigare visats på en Metallica live-DVD; "The End of the Line", "My Apocalypse" och "The Judas Kiss"). Även klassiker som "One" "Sad But True", "Master of Puppets", "Nothing Else Matters", "Seek & Destroy" och "For Whom the Bell Tolls" ryms i den över 3 timmar långa konsertfilmen. Bonusskivan innehåller spännande bakom kulisserna-intervjuer med bandet och deras fans.

SE TRAILERN

 

BANDFAKTA – METALLICA

MEDLEMMAR
James Hetfield – Vocals, Guitar
Lars Ulrich – Drums
Kirk Hammett – Guitar
Robert Trujillo – Bass

| HEMSIDA | FACEBOOK | YOUTUBE |

Relaterade artiklar