DAGBOK: SIR REG – Skivinspelning Hösten 2012 – Del6

Det har blivit ett tag sedan min senaste uppdatering, men jag lovar att verkstaden har varit i full gång! Vi har jobbat sjukt mycket och plattan är nästan färdig…


(SIR REG, Foto: Katharine Tierney)

Men…. Tyvärr så har Bren överansträngt rösten (p.g.a inspelningen av skivan, gig med SIR REG och många gig med sitt coverband), så tyvärr så har vi inte kunnat spela in all sång än.

Våran deadline för att hinna få ut plattan till utsatt datum var den1/12, och den har vi ju med råge missat. Vi har inte ens börjat mixa!

Vi är i fullrulle med att planera, tillsammans med vårat skivbolag, för hur vi ska lägga upp releasen på bästa sätt! Vi känner alla att vi hellre släpper någonting som är bra, än att släppa någonting i tid som är mindre bra..

Anyway, vi tycker verkligen att plattan låter fantastiskt bra, så vi hoppas och tror att ni kommer att ha överseende med förseningen, när ni väl får höra den!!

Ett nytt releasedatum är på g!!

Utöver inspelningen av plattan så har vi hunnit med att göra en spelning tillsammans med legenderna Thin Lizzy!! Det var verkligen fantastiskt kul att spela med och att träffa dom!! Ödmjuka och trevliga killar som dessutom är väldigt duktiga musiker!!

Ni kan läsa Jim Bergqvists recension HÄR 

'til next time: Cheers!!!

Skribent: Erik Dahlqvist / SIR REG

BANDFAKTA – SIR REG

MEDLEMMAR
Brendan Sheehy – vocals & guitar
Karin Ullvin – fiddle
Juba – bass
Chris Inoue – electric guitar
Mats Lindström – bouzouki
Erik Dahlqvist – drums

HEMSIDA | FACEBOOK |


(SIR REG, Foto: Johan Eriksson)

Relaterade artiklar