NY MUSIK: Ny singel med Bad Religion

Legendariska punk-rockarna Bad Religion släpper i slutet av januari True North som är deras sextonde studioalbum. Skivans första singeln var den uppkäftiga ”Fuck You” och nu har titelspåret kommit ut på marknaden som även den höjer förväntningarna på skivan. 

Många punkband tycks ha det svårt att hålla ihop, åtminstone med samma bandmedlemmar. Detta har även Bad Religion fått kämpa med under hela deras existens som har varat sedan 1979 och som tycks vara i år framöver, trots den negativa trenden. Anledningen till att de lyckats så pass bra med bandet i så många år kan sångaren Greg Graffin med glädje ta på sig. Han har sedan begynnelsen varit bandets bärande pelare och är idag den ända medlem som varit med sedan start, utan något avbrott.

Med deras sextonde studioalbum True North fortsätter bandet sin långlivade karriär och håller sig fast vid deras älskade punkmusik. Skivans titelspår och senaste singel ”True North” fortsätter i samma Bad Religion anda och låter sig inte svika fansen för en sekund. Punken lever vidare med dessa herrar!

True North är ute i butikerna den 22 januari.

BANDINFO – BAD RELIGION

BANDMEDLEMMAR

Greg Graffin – lead vocals, synthesizer, acoustic guitar
Brett Gurewitz – guitar, backing vocals
Jay Bentley – bass, backing vocals
Greg Hetson – guitar
Brian Baker – guitar, percussion, backing vocals
Brooks Wackerman – drums

Relaterade artiklar