NY ROCKMUSIK: Ny låt från hyllade Ghost

Succébandet Ghost som slagit stort både på hemmaplan och utomlands har nu släppt första smakprovet i form av spåret ”Secular Haze” från kommande albumet Infestissumam som är beräknad att komma ut under våren 2013. 

Annons 

 

Annons 

 

Bandet från Linköping fick direkt fotfäste i musikvärlden med deras debut Opus Eponymous från 2010. Och efter att en viss James Hetfield valde att använda en utav bandets t-shirts under Big 4-konserten i Ullevi steg bandets framgång mot skyarna. 
Nu är Ghost bland annat aktuella som Sveriges första band att bli bokade till världens största festival, Rock In Rio. Där kommer de dela scen med inga mindre än MetallicaIron Maiden och Avenged Sevenfold

Lyssna på deras ”Secular Haze” här!

BANDINFO – GHOST

BANDMEDLEMMAR

Papa Emeritus II (tidigare känd som Papa Emeritus) – vocals
Nameless Ghouls – all instrumentalists; bassist, drummer, keyboardist and two guitarists


(GHOST – Linköping 15/12-2012, Foto: Gunilla Holz)

 

Relaterade artiklar