NY ROCKMUSIK: THE END OF GRACE – Presenterar ny låt tillsammans med sångaren från Lillasyster

The End Of Grace har premiär idag med nya låten Fist Face Bleed, där de bjudit in Martin Westerstrand (Lillasyster) på gästsång. Rockbladet.se har här nöjet att vara först ut att visa dig som läsare videon till nya låten.

Annons 

 

Bandet släpper idag sin 5:e låt publikt via Youtube, och du som läsare kan här nedan se videon och lyssna av Fist Face Bleed

Låten till ära, har bandet även bjudit in Martin "LILLASYSTER" Westerstrand (tidigare LOK), på sång, som enligt min mening ger en riktigt skön extra dimension på låten. 

Att bandet visar på seriösitet och full satsning råder det absolut ingen som helst tvivel på, då var och en av alla deras låtar har en riktigt tydlig bild på hur bandet formats rent musikaliskt.

Låten Fist Face Bleed, är den sista låten bandet släpper ut direkt på Internet, berättar Jimmy Bergman, han fortsätter berätta att bandet nu har fullt fokus på att färdigställa den kommande plattan.

Det ska bli oerhört spännande att höra och se den helt färdiga plattan när den väl kommer på plats. Vilket bandet lovar att det kommer bli en "Killer"-platta!

BANDFAKTA – THE END OF GRACE

Jimmie Strimell – Sång
Sulan Von Zoomlander – Gitarr
Jimmy Bergman – Gitarr
Marcus Rosell – Trummor
Robert Karlsson – Bas

| FACEBOOK | YOUTUBE | REVERBNATION |

Relaterade artiklar