NY ROCKMUSIK: Volbeat släpper nytt album

Efter en två års lång väntan släpper det danska rockbandet Volbeat i vår sitt efterlängtade album "Outlaw Gentlemen & Shadt Ladies".

Annons 

 

Efter nästan två års frånvaro återvänder nu de danska metal-hjältarna Volbeat med ett nytt studioalbum. Bandet befinner sig för närvarande i studion och spelar in den kommande fullängdaren som fått titeln Outlaw Gentlemen & Shady Ladies. Albumet, som är beräknat att släppas till våren 2013, är producerat av de meriterade herrarna Rob Caggiano (Anthrax, The Damned Things, Bleeding Through) och Jacob Hansen vars Volbeat-historia sträcker sig långt tillbaka i tiden.

“We’re back in the studio, this time breaking some of our old habits and this sometimes means leaving our comfort zone. We are recording in a new environment, producing with a new set up breaking new sonic ground and it’s exciting! Together with our long time collaborator Jacob Hansen
we also have the honor of having producer Rob Caggiano on board in the producer’s seat. Expect lots of surprises and some of our most rocking heavy songs to date. We feel more than ever that we are taking the Volbeat sound to another level without changing what we’re all about. Can’t wait for it to get
out there!” – Michael Poulsen.

I sommar kommer Poulsen & Co till Sverige för en efterlängtad spelning på Bråvalla Festival i Norrköping.

www.bravallafestival.se

www.volbeat.dk

 

BANDFAKTA

MEDLEMMAR

Michael Poulsen – Sång och gitarr
Jon Larsen – Trummor
Anders Kjølholm – Bas

| FACEBOOK | HEMSIDA |

 

 

 

Relaterade artiklar