NY VIDEO: Halestorm – Freak Like Me

Sverige och Bandit Rock Awards 2013 aktuella Halestorm släppte den 13/2-2013 sin officiella video till låten "Freak Like Me"

Annons 

 

Halestorm, bandet från Red Lion, Pennsylvania, USA, som tog världen med storm via deras självbetitlade debutplatta. Vem kan glömma den otroligt starka rösten i Live-introt till "It's not you", första gången jag hörde och fick se bandet live var på Pub Anchor, där de spelade tillsammans med bl.a. Therory of a Deadman. Och sen dess erkänner jag villigt att jag är "hooked"

Senast det var i Sverige, spelade Halestorm på Debaser Slussen i Stockholm bland annat, och då som Headliner. kommer nu tillbaka igen, för att göra en akustisk spelning på Bandit Rock Awards 2013. Och enligt uppgift, är det Lzzy Hale och Joe Hottinger som kommer till Stockholm.

Senaste plattan "The strange case of…" har mottagits med storm världen över, och här har bandet nu gjort en video till ett av spåren från plattan, videon är inspelad under deras senaste turné.

 

HEMSIDA | FACEBOOK | YOUTUBE |

 

OBS! Missa inte sista chansen till att vinna biljetter till Bandit Rock Awards här på Rockbladet ->> Till Tävlingen

Relaterade artiklar