NYHET: BANDIT BOAT 15 – Första banden avslöjas

24-25 maj är det dags igen! BANDIT BOAT 15! Båtresan är alltid ett sjukt populärt event som alltid säljs slut fort. Nu är det dags att avslöja de två första banden till vårens stora höjdpunkt på Östersjön.

Vi är nu mycket stolta att presentera de första banden till Bandit Boat 15. Svensk-danska AMARANTHE är på väg att bli en av våra största musikexporter. De är aktuella med nya singeln ”The Nexus”. Förra året vann de pris för ”Årets Svenska Genombrott” på Bandit Rock Awards. De gör äntligen sin första Bandit Boat.

 

BANDFAKTA – AMARANTHE
| HEMSIDA | FACEBOOK |

Ett av de mest efterfrågade banden är skotska piratmetalbandet ALESTORM. Nu är det klart att de kommer till Bandit Boat 15.

 

BANDFAKTA – ALESTORM
| HEMSIDA | FACEBOOK

Hytterna går alltid åt i snabb takt. Passa på att säkra din hytt redan idag.

Fler band tillkommer!

Åldersgräns: 20 år.

BOKA DIN HYTT HÄR

MER INFO: www.bandit.se

Relaterade artiklar