Konsert: Crunge – Hellbar

Stockholmsbandet Crunge gästade Sundbyberg och Hellbar lördagen den 9/3-2013, Rockbladet var självklart på plats för att plåta och känna av stämningen. 

Hellbar i Sundbyberg, en Rockbar som har livespelningar varje lördag, det i sig lät intressant att kila förbi för att se hur det var på platsen. Sen att Crunge spelade gjorde ju inte intresset mindre. Självklart att jag tog med mig kameran och packade mig iväg. Småklubbsspelningar lockar alltid.

Kring 00:30 kliver grabbarna i Crunge äntligen upp på scenen, och gör ett riktigt bra jobb. Tyvärr så har publiken svikit dem en aning, då det redan tunnats ut en aning på golvet. Men det verkar inte bekomma grabbarna i bandet alls, då det verkligen ger en fullständigt fantastisk show till oss som finns kvar.

Med sitt tunga sound tog helt klart Crunge en stor skalp genom sin spelning, trots att ljudet inte var det absolut bästa! Har du missat bandet tidigare, gör det INTE igen! Nästa spelning i Stockholmstrakten är på Harry B James, den 13 april 2013. Till kvällens spelning hade bandet lånat in trummisen Kristoffer från Plan Three.

Det är inte heller sista gången Hellbar får besök av Rockbladet, helt klart en Rockklubb med potential.

Betyg: 7/10
(ljudkvalitén drar ner betyget en aning)

SE HELA BILDSERIEN

Bandfakta Crunge

Medlemmar
Mathias Blomster – vocals, guitar
Jonathan Pennheim – guitars
Peter Kjellin – bass
Richard Bång – drums & percussion 

| FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY |

Relaterade artiklar