NY SINGEL: Bonafide – The Mess

"The Mess" är singel nr 3 från de Svenska rockarna BONAFIDE's tredje högt framgångsrika albumreleas "Ultimate Rebel". "Ultimate Rebel" gick innom en vecka efter släppet upp på de Svenska topplistorna, och har hyllats som en av de bästa releaserna 2012 av rockmedier över hela världen.

Annons 

 

"The Mess" är en mörk, fascinerande rökare med ett catchy led riff, ett stort gitarrarbete och en smittsam refräng att dö för. "The Mess" släpps här och nu och backas upp med ett liveklipp från den kommande live-DVD utgåvan, som du snart finner i handeln. "Live Mess" spelades in på förra årets Hard Rock Hell Festival i Wales, där Bonafide hade sällskap på scenen av några mycket lättklädda dansare framför en fullsatt publik, och till det serverades några riktigt tajta sexiga riff! 

 

Sedan deras senaste release, har BONAFIDE turnerat flitigt med spelningar över europeiska kontinenten och Storbritannien och kommer att fortsätta turnera de europeiska klubb- och festival-scenerna under hela 2013.

Gör dig redo att förvänta dig det oväntade från dessa Rock n Roll Rebels!

LYSSNA PÅ "THE MESS"

OFF YER Rocka RECORDINGS

CHIC Talent Management / Agency (International)

NINETONE NATION Agency (Sverige)
 

BANDFAKTA – BONAFIDE

Pontus Snibb – Sång & Gitarr
Micke Fässberg – Gitarr
Martin Ekelund – Bas
Niklas Mattsson – Trummor

| HEMSIDA | FACEBOOK

Relaterade artiklar