NY VIDEO FRÅN GHOST – YEAR ZERO

Nu släpps videon till andra singeln från Ghosts kommande album Infestissumam – Year Zero.

 

10 april och släppet av Ghosts efterlängtade andra album ”Infestissummam” närmar sig med stormsteg. Första singeln ”Secular Haze” avtäcktes på P3 guld galan i januari och nu släpps videon till andra singeln ”Year Zero” i regi av Amir Chamdin. Videon hade premiär i natt på Stereogum.

Ghosts medlemmars identiteter är fortfarande en väl förborgad hemlighet men i nya videon ges en liten fingervisning om vilka som gömmer sig bakom maskerna. ”Year Zero” släpps även på en limiterad 10” vinyl i 1500 ex som sålde slut enkom på förhandsorder på mindre än 48 timmar.

Ghost befinner sig just nu på turné i Norden och spelar ikväll i Köpenhamn och på torsdag på Tyrol i Stockholm. Efter det väntar en omfattande turné i Nordamerika.

Infestissumam” släpps 10 april i på CD/LP.

BANDFAKTA – GHOST

| HEMSIDA | FACEBOOK | YOUTUBE

Relaterade artiklar