TÄVLA och VINN Konsertbiljetter till Hardcore Superstars spelning på Tyrol

Tävla och vinn konsertbiljetter till "HARDCORE SUPERSTARS" spelning på Tyrol fredagen den 22/3. Sleazerockande Hardcore Superstar kommer fullkomligt mangla sönder scenen på Tyrol / Djurgården / Stockholm. Det får du bara inte missa, så ta chansen att vinna en biljett till dig och en polare via Rockbladets exklusiva tävling. Det enda du behöver göra för att delta är att GILLA Rockbladet på Facebook och svara på frågan i nedanstående formulär. 

Rockbladet i samarbete med Released – Live & Unsigned vill nu ge dig chansen att rocka loss tillsammans med oss och Hardcore Superstar. Ta chansen och tävla om biljetter för dig och en kompis till Hardcore Superstars spelning på Tyrol / Djurgården / Stockholm fredagen den 22/3 – 2013.  

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är. 

– Gå in på Rockbladets Facebook och "Gilla oss".
– Svara på frågan och fyll i formuläret nedan.
– Du behöver vara 18 år eller äldre för att komma in på arenan.

!!!!TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!!!
 
 
Vi på Rockbladet och Released – Live & Unsigned önskar er stort lycka till!

 

Relaterade artiklar