TÄVLA och VINN MEET & GREET med AMARANTHE

Tävla och vinn MEET & GREET inklusive konsertbiljetter till en av "AMARANTHES" spelningar i Sverige. De moderna melodiska metalbandet Amaranthe släpper sitt andra album, THE NEXUS, imorgon onsdag den 20/3. De har redan hunnit ge sig ut på turné. Deras popularitet ökar lavinartat världen över. Så vi på Rockbladet är mycket stolta över att tillsammans med Universal Music Sweden kunna tävla ut riktigt exklusiva priser som MEET & GREET inklusive konsertbiljetter, merchendise och givetvis den nya skivan THE NEXUS. Det enda du behöver göra för att delta är att GILLA Rockbladet på Facebook och svara på frågan i nedanstående formulär. 

Rockbladet i samarbete med Universal Music Sweden vill nu ge dig chansen att träffa medlemmarna i bandet AMARANTHE. Ta chansen och tävla om MEET & GREET med bandet inklusive konsertbiljetter, i prispotten ingår även Hoodies, Tishor och den nya skivan THE NEXUS.  

 

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är. 

– Gå in på Rockbladets Facebook och "Gilla oss".
– Svara på frågan och fyll i formuläret nedan.
– Du behöver vara 18 år eller äldre för att komma in på arenan.

TÄVLINGEN AVSLUTAD
Vinnarna kommer avslöjas på Långfredagen!!
 
 
Vi på ROCKBLADET och UNIVERSAL MUSIC SWEDEN önskar er stort lycka till!
 

Relaterade artiklar