TÄVLA och vinn SAXON – THE MOVIE

Tävla och vinn filmen "SAXON – Heavy Metal Thunder – The Move". Se berättelsen som sammanfattar det senaste 30 åren en av de bästa livebanden genom tiderna. Det enda du behöver göra för att delta är att GILLA Rockbladet på Facebook och fylla i formuläret nedan. 

Rockbladet i samarbete med Triada Communication vill ge dig chansen att vinna ett exemplar av filmen om SAXON (Heavy Metal Thunder – The Movie), bandet som har inspirerat många av världens stora band som till exempel Metallica, Megadeth, Sodom och Hammerfall.

Nedan kan du kolla in en kort förhandstitt på vad filmen innehåller.

 

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är.
– Gå in på Rockbladets Facebook och "Gilla oss".
– Fyll därefter i formuläret nedan, glöm inte bort att skriva en kort motivering om varför just du ska vinna det här exklusiva priset.

 

Vi på Rockbladet och Triada Communication önskar er stort lycka till!

Relaterade artiklar