VINNARNA i SAXON-Tävlingen är….

SAXON-tävlingen är nu avgjord. Vinnaren av första priset är JESSICA LUNDEGÅRD från Södertälje. Första priset är inte mindre än "Saxon – The Movie", "Limited Edition av Sacrifice" och en "Tisha". Vi har dessutom en andra och tredjepris-tagare, Martin Undfors och Micke Rönn. Båda vann varsin "Tisha" och Martin vann även han ett ex av "Limited Edition av Sacrifce".


JESSICA LUNDEGÅRD, Södertälje

Ett stort grattis JESSICA LUNDEGÅRD från Södertälje som blev vinnaren i SAXON-tävlingen. Vi vill även gratulera Martin Undefors och Micke Rönn som tog hem andra respektive tredje-priset.

Första-prisvinnare: JESSICA LUNDEGÅRD, Södertälje
Pris: SAXON – The Movie, Limited Edition av skivan Sacrifice, Saxon-tisha

Andra-prisvinnare: MARTIN UNDEFORS, Nässjö
Pris: Limited Edition av skivan Sacrifice, Saxon-tisha

Tredje-prisvinnare: MICKE RÖNN, Sandviken
Pris: Saxon-tisha

VINNANDE MOTIVERINGEN:

JESSICA: För att just JAG står lycklig i sommar på Sweden rock festival och sjunger alla låtarna av hjärtats lust. För att jag älskar Saxon, från början till slut. För att jag aldrig vinner något (förutom när jag som 5-åring vann ett städ-set på ett lotter.. Gissa om min glädje var stor..?). För att jag tar mitt föräldraskap på allvar och ser till att mina barn på 7 och 10 får gå på festival i sommar och se Twisted Sister! Det just DÄRFÖR ni faktiskt ska välja mig 🙂 Oavsett … Rock n roll på er, och tack för en bra sida….

Vi vill återigen passa på att tacka TRIADA för de mycket fina och exklusiva priserna.

Relaterade artiklar