EVENT: Highway To Hellg 2013 – tillbaka efter förra årets succé.

Förra året bestod Highway To Hellg av Europas största KIZZ-Tribute band Dressed To Thrill och lokalbandet Midnite Eve samt radioprofilerna Richie Puzz Och Sheriffen från Bandit Rock men i är blir det lite förändringar i schemat. Detta år får vi bevittna..

EVENT: Highway To Hellg 2013
PLATS: Stadskällaren, Arboga
DATUM: 2013-06-01
TID: Dörrarna öppnar 20.00
BAND: Cabarello, Junkstars, Hazy Dizzy
Läs mer på Facebook

CABALLERO
Ett av 90-talets post-hardcore scenenʼs bästa band från Stockholm är taggade inför spelningen i Arboga efter att ha spenderat vintern i studion. Detta får inte missas!

JUNKSTARS
Stockholms nya stoltheter som levererar musik i form av punk/rock med en attityd och sound som Johnny Cash fast i dubbel hastighet. Under hösten 2012 släppte Junkstars sin debutplatta "With A Twist Of Lemon"som blev hyllad inom rockvärlden och under hösten 2013 beräknas uppföljaren släpps.

HAZY DIZZY
Gillar ni AC/DCʼs klassiska sound så kommer ni inte bli besvikna. Ett av dom största och bästa AC/DC-Tribute banden som finns kommer leverera gamla AC/DC klassiker i ett nytt format.

Danne Mckenzie radioprataren på Bandit Rock lördagar, trummis i Cable Hogs,The Catastrophe Orchestra och The Bandit Metalizers ,ex trummis i Mustasch kommer och lirar och vänder plattor under denna kväll som du inte får missa!

Biljetter finns till försäljning från Måndag den 8:e April och kommer att finnas att köpa på Stadskällaren och Tough Luck Tattoos i Arboga.

Relaterade artiklar