TÄVLA OCH VINN EXKLUSIVT FESTIVALPAKET TILL WESTBAY HEAVEN & HELL FESTIVAL 2013

Om en månad den 24-25 maj slår portarna upp till Gamlebys folkets park. Då är det dags att samla alla hårdrockare för att dra igång festivalsommaren. Vi på Rockbladet tillsammans med WESTBAY startar en tävling där du kan vinna ett exklusivt festivalpaket där du bland annat kan vinna Meet & Greet med valfritt band som ska spela under helgen.

Nu ska vi äntligen öppna dörrarna till årets festivalsommar. Westbay Heaven & Hell Festival i Gamleby/Västervik, som äger rum den 24-25 maj, är en av festivalerna som är först ut och som kommer sätta standarden för hela festivalsommaren.

Vi på Rockbladet tillsammans med WESTBAY startar nu en tävling där du kan vinna ett exklusivt festivalpaket. Två vinnare kommer kunna kvittera ut festivalpass till sig själv plus en vän för två dagar. Förutom detta kommer vinnaren få en exklusiv chans att få träffa ett av banden som spelar under festivalen.

HELA BANDLISTAN:

Fatal Smile
Junkstars
Seventribe
Mass Murder Agenda
SideBurn
Marionette
Degradead
Sister Sin
Denied
Siphon Fuel
The Scams
Morifade
Dawn of Silence
Aggressive Chill
Thalamus
Toxicrose
Godhate
Hellinor
Monoscream
Highride
Eyes Wide Open
Souldrainer
Tormention
House of Leaf
Misth

För att delta i tävlingen behöver du följa instruktionerna nedan:
Fyll i formuläret nedan
Ange tre band som du vill träffa under festivalen (därav kommer du få träffa ett av banden)
Gilla Rockbladet och Westbay på Facebook

| ROCKBLADET @ Facebook |

| Westbay @ Facebook |

| Mer info om Westbay Heaven & Hell Festival |

 

TÄVLINGSFORMULÄR:

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD – VINNARNA KORAS PÅ TORSDAG DEN 9:e MAJ. TACK ALLA NI SOM MEDVERKAT!!

Relaterade artiklar