FESTIVALSOMMAR: Klara, färdiga …. ROCK ON

Idag smäller det, nu drar rockfestival-sommaren igång på riktigt. Rockbladet kommer vara på plats för rapportera från de allra flesta rockfestivaler runt om i landet. Nu i helgen går som sagt startskottet med Westbay Heaven & Hell Festival (Gamleby) och Metallsvenskan (Örebro).

 

Idag drar festivalsommaren igång på riktigt med två festivaler, Metallsvenskan i Örebro och Westbay Heaven & Hell Festival i Gamleby utanför Västervik.
Du kommer kunna följa händelserna här på Rockbladet, framför allt via Instagram med även Rockbladet.se & Facebook.

Båda festivalerna bjuder på många väntande och spektakulära saker. På Westbay inleder man med en Rockbåt som går från Västervik till Gamleby. Metallsvenskan är ju vida känt för sin fotbollsturnering som går av stapeln under lördagen.

METALLSVENSKAN:
KING DIAMOND
AT THE GATES
HARDCORE SUPERSTARS
GRAVEYARD
BULLET
ADEPT
CORRODED

WESTBAY:
Fatal Smile
Junkstars
Sister Sin
Sideburn
Mass Murder Agenda
A tribute to Dire Straits
Degradead
Seventribe
Eyes Wide Open

Vår reporter Lasse och fotograf Gunilla kommer vara på plats i Gamlyby och vår reporter Jim och fotograf Tobbe kommer vara på plats i Örebro. Leta upp de och berätta vad ni tycker om respektive festival, de har Rockbladet-badge:ar hängandes runt halsen.

Mer info om festivalerna finner du på nedanstående länkar.

Vi ses på plats, ROCK ON!!

| METALLSVENSKAN | WESTBAY |

Relaterade artiklar