KONSERT: A7X med gäster 5FDP och Device till Hovet den 8/11-2013

Det är nu klart att Avenged Sevenfold kommer åka ut på en stor arenaturné i Europa i höst. Turnén landar i Sverige och på Hovet i Stockholm den 8 november.

Annons 

 

Med på turnén följer dessutom heta Five Finger Death Punch och Device.
Biljetterna släpps tisdag den 28 maj kl 9.00.

 

Denna turné blir Avenged Sevenfolds första spelningar i Europa sedan deras stora festival- och arenaturné 2011, som bland annat nådde Metaltown i Göteborg.

Avenged Sevenfolds femte album ”Nightmare” sålde guld och gick direkt in på Billboard-listans förstaplats med hitsinglar som ”Nightmare”, ”So Far Away” och ”Welcome To The Family”. I november förra året fick de dessutom en stor hit med ”Carry On”, en låt specialskriven för TV-spelet Call Of Duty Black Ops 2.

Så nästan tre år efter deras senaste turné och med ett helt nytt album på gång återvänder alltså Avenged Sevenfold till Sverige i november.

Denna gång har de dessutom med sig Five Finger Death Punch som Special Guest. Detta amerikanska heavy metal-band har växt sig enormt stora senaste åren och är i höst aktuella med inte bara ett, utan två album.

Som om det inte vore nog hänger även Device med som support. Device är Disturbed-sångaren David Draimans nya band som nyligen släppt sitt debutalbum med stor framgång.

Vi ses på Hovet den 8 november!

 

Biljetter

Biljetterna kostar 395-495 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

Relaterade artiklar