KONSERT: Smash Into Pieces – Releasefest – Club 700

Äntligen har alla samlas för att fira att debutskivan har släppts och att år av arbete ska presenteras live för första gången och detta på hemmaplan tillsammans med Misconduct och Eyes Wide Open.

Annons 

 


(Smash Into Pieces, Foto: Torbjörn Skogsberg)

En fullsatt lokal i centrala Örebro fylldes från golv till tak när Örebros stoltheter, Smash Into Pieces, samlade alla fans för att fira att den efterlängtade debutskivan ”Unbreakable” äntligen släppts. Energin från publiken hittar man inte ofta nu för tiden men just denna kväll var Örebroarna på topp. Sångaren Chris Adam fick ibland inte ens sjunga sina egna låtar för att publiken kunde alla texter samt alla melodier.

Att öppna konserten med låten ”Heroes (As We Are)” som är deras bästa låt enligt mig kunde nog inte blivit bättre, en låt som har allt som en låt från ett bra band behöver. Det var ju även live-premiär för vissa låtar från plattan, bland annat ”Come Along” som är en låt som verkligen visar ”Smash Into Pieces”  på deras breda repertoar och olika influenser från olika andra band.

Efter 60 minuters röj så fattas det bara en låt som inte spelats än ”Colder”, en låt som jag tror har betytt mycket för bandets otroliga framgång. En låt som passar alla radio-människor.

Skribent: Jim Bergqvist (jb@rockbladet.se)
Foto: Torbjörn Skogsberg (ts@rockbladet.se)
Event: Smash Into Pieces / Releasefest
Arena: Club 700 / Örebro
Datum: 2013-04-13
Betyg: 8/10
Bästa Låt: Colder

 

KOLLA IN HELA BILDSERIEN FRÅN ALLA BANDEN

Relaterade artiklar